SHOP      Latex nepwonden    ONLY IN DUTCH / NUR IN NIEDERL├äNDISCH                                                                                                                                                    

Verkrijgbaar bij

Nosferatu Grime Latex Special FX Appliances

16 verschillende sets met 100% latex handgemaakte nepwonden. Dun gegoten voor optimaal gebruiksgemak. De sets worden in 3 versies geleverd; ongekleurd, huidskleur en ingekleurd zodat je zelf kan bepalen met schmink en theaterbloed hoe je creatie er uit moet zien.   Simpel uitknippen en op de huid plakken met een goede huidlijm en helemaal naar wens grimeren zoals jij het wil.


Geen geknoei meer met flesjes vloeibare latex of plakkerige wax. Het werk is al voor je gedaan dus snel, gemakkelijk en feesten maar!  De sets zijn zo samengesteld dat je nooit meer koopt dan je nodig hebt en zijn daardoor ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.


Check de gebruiksaanwijzing hier op de website en bekijk de instructiefilm.

De Nosferatu Grime puntoortjes.


Gegoten met 100%  huidskleurige latex.

Dit is een handgemaakt product.

Op verzoek ook ongekleurd te leveren.

INSTRUCTIE VIDEO VOOR DE NOSFERATU GRIME NEPWONDEN

Check deze video om te zien hoe je met een Nosferatu Grime latex nepwond  een verwonding op de arm kunt aanbrengen met een aantal basisbenodigdheden die we adviseren om in huis te hebben als beginnend special effects grimeur.

VIDEO'S

Ga naar ons YouTube kanaal voor meer tutorials en instructie video's.  Neem een abonnement om niets te missen!

De producten van Nosferatu Grime zijn exclusief verkrijgbaar via de Gestelse Feestwinkel in Eindhoven, zowel in de winkel als in de webshop. Klik op de link hiernaast.

Online shoppen

Gebruiksaanwijzing

Dit zijn de gebruiksaanwijzingen om effici├źnt en veilig te werken met onze producten.

De gebruiksaanwijzing voor de latex appliances, een gebruiksaanwijzing over werken met huidlijm en een gebruiksaanwijzing over werken met film/theater bloed.

Nosferatu Grime Special FX Custom Shop en het boeken van een Special Effects MakeUp Artist/grimeur (voor evenementen, film, fotoshoot, video en training).

Speciale wensen?  Laat het ons weten en wellicht kunnen we je helpen. We kunnen voor je ontwerpen, meedenken, bouwen, grimeren (ook op locatie), produceren, adviseren en ontwikkelen.  Ook voor dentaal werk en custom made maskers en props. Neem voor meer informatie contact met ons op, kosten gaan altijd in overleg. Geen vast uurtarief.

Klik HIER voor meer informatie.