SHOP      Latex nepwonden    ONLY IN DUTCH / NUR IN NIEDERLĂ„NDISCH                                                                                                                                                    

Verkrijgbaar bij

Nosferatu Grime Latex Special FX Appliances

16 verschillende sets met 100% latex handgemaakte nepwonden. Dun gegoten voor optimaal gebruiksgemak. De sets worden in 3 versies geleverd; ongekleurd, huidskleur en ingekleurd zodat je zelf kan bepalen met schmink en theaterbloed hoe je creatie er uit moet zien.   Simpel uitknippen en op de huid plakken met een goede huidlijm en helemaal naar wens grimeren zoals jij het wil.


Geen geknoei meer met flesjes vloeibare latex of plakkerige wax. Het werk is al voor je gedaan dus snel, gemakkelijk en feesten maar!  De sets zijn zo samengesteld dat je nooit meer koopt dan je nodig hebt en zijn daardoor ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.


Check de gebruiksaanwijzing hier beneden op de website en bekijk de instructiefilm op ons Youtube kanaal.

INSTRUCTIE VIDEO VOOR DE NOSFERATU GRIME NEPWONDEN

Check deze video om te zien hoe je met een Nosferatu Grime latex nepwond  een verwonding op de arm kunt aanbrengen met een aantal basisbenodigdheden die we adviseren om in huis te hebben als beginnend special effects grimeur.

Ga naar ons YouTube kanaal voor meer tutorials en instructie video's.  Neem een abonnement om niets te missen!

DE KLASSIEKERS

De Nosferatu Grime keelwond.  

Een grote keelwond voor het maken van de meest verschrikkelijke verwondingen.

Gegoten in 100% huidskleurige latex om zelf in te kleuren met schmink en theaterbloed.


Een klassieker in onze collectie die ook in 2019 gewoon verkrijgbaar is

De Nosferatu Grime puntoortjes.


Gegoten in 100% transparante latex om zelf naar wens te kleuren.

Op verzoek ook voorgekleurd te leveren.

ZOMBIE COLLECTION HALLOWEEN 2019

100% latex gezichtsappliances om de meest vette zombies zelf te bouwen. De designs zijn onderling te mixen zodat je los kunt gaan in je creativiteit terwijl Nosferatu Grime je een handje helpt met de voorbereiding van een te gekke Halloween (of als je gewoon eens een zombie wil zijn).

Nosferatu Grime Zombie jukbeenderen.

Voor links en rechts.


Een verdiepend effect voor de ogen voor die typische dode zombieblik, lenzen erbij en klaar.

Nosferatu Grime Zombie chest van latex.  Leverbaar in huidskleur, ongekleurd of ingekleurd.  deze maken we voor je op verzoek. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Online shoppen

De producten van Nosferatu Grime zijn exclusief verkrijgbaar via de Gestelse Feestwinkel in Eindhoven, zowel in de winkel als in de webshop. Klik op de link hiernaast.


Bezoek ons Youtube kanaal voor onze tutorial video's


Gebruiksaanwijzing

Bij Nosferatu Grime betaal je voor het product; de gebruiksaanwijzing vind je daarom alleen op onze website.  Op deze manier houden we de prijs voor jou zo laag mogelijk.

Kom je er ondanks de gebruiksaanwijzing niet uit of heb je nog vragen neem dan gerust even contact met ons op.Nosferatu Grime Special FX Custom Shop en het boeken van een Special Effects MakeUp Artist/grimeur (voor evenementen, film, fotoshoot, video en training).

Speciale wensen?  Laat het ons weten en wellicht kunnen we je helpen. We kunnen voor je ontwerpen, meedenken, bouwen, grimeren (ook op locatie), produceren, adviseren en ontwikkelen.  Ook voor dentaal werk en custom made maskers en props. Neem voor meer informatie contact met ons op, kosten gaan altijd in overleg. Geen vast uurtarief.

Alles wat je moet weten over film/theaterbloed en veilig grimeren